progress on daylight design for the EHL campus expansion

After two years of consulting with the Ecole Hoteliere de Lausanne, Rockcastle has worked with the design team to propose a daylight concept for their campus expansion.  A scaled physical model of the dropped ‘cloud’ ceiling shows how direct sunlight is filtered from the network of overhead skylights, creating diverse patterns of direct and diffuse light on the entry way and main circulation spaces.  Daylight is used to animate and guide visitors through the lobby, connecting them from reception to the main campus.  More information on this project can be found here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s